astrologia
astrologia
Trochę szok ale u mnie horoskop się zgadza. Mówię o takim prawdziwym horoskopie a nie gazetkowym czy wg znaku zodiaku. Jak mam to sobie wytłumaczyć? 

Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
- Prometeusz
- Reputacja: 0
- Kontaktowanie:
Re: astrologia
Tzn co konkretnie Ci się sprawdziło?
A tutaj pewna przyjemne omówienie horoskopów:
A tutaj pewna przyjemne omówienie horoskopów:
Dzięki za filmiki, zaraz oglądnę 
Sprawdził się opis mojego charakteru, dość szczegółowo i bezbłędnie.

Sprawdził się opis mojego charakteru, dość szczegółowo i bezbłędnie.
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
Ja się kiedyś tym bawiłem, ale sobie darowałem. Ostatnio z ciekawości ponownie próbowałem sprawdzić i stwierdziłem, że opis jest albo zbyt ogólny albo nietrafiony.
Ja znam swoje nawyki i myślę, że to w jakiś sposób mnie określa, ale z drugiej strony to tak jakby nie ja
Ja znam swoje nawyki i myślę, że to w jakiś sposób mnie określa, ale z drugiej strony to tak jakby nie ja

Ale u mnie się zgodziło w 100% i to nie było oparte na zimnym odczycie ani manipulacji jak w tym tekście bo to akurat od razu wyczułem, że może się zgadzać u każdego. Mój znak to panna i opisy całkowicie się z tym nie zgadzają, myślałem że bardziej pasuję do lwa no i wyszło faktycznie to co o sobie myślałem tzn pisząc "sobie" wiadomo co mam na myśli

- Prometeusz
- Kontaktowanie:
Zapodaj go 

Kurcze nie mam tego w takiej formie opisowej do wrzucenia tutaj
Pisała mi to koleżanka (ale nowo poznana więc nie znająca jeszcze mojego charakteru) no i się faktycznie zgadza. Spróbuję nieco zgłębić temat i napiszę do jakich doszedłem wniosków 
Pisała mi to koleżanka (ale nowo poznana więc nie znająca jeszcze mojego charakteru) no i się faktycznie zgadza. Spróbuję nieco zgłębić temat i napiszę do jakich doszedłem wniosków 
- Prometeusz
- Kontaktowanie:
Heheh koleżanka powiadasz
No tutaj wytłumaczenie może się komplikować
No tutaj wytłumaczenie może się komplikować
I co, sprawdziłeś sobie pobieżne opisy horoskopu? :P U mnie są to cechy unikatowe a tu wyszły, raczej nie jest to przypadek bo do większości osób by to nie pasowało :P
Kocur pisze:I co, sprawdziłeś sobie pobieżne opisy horoskopu? :P U mnie są to cechy unikatowe a tu wyszły, raczej nie jest to przypadek bo do większości osób by to nie pasowało :P
Przypadki nie istnieją.
Zbieżności losu owszem.
Znaczenie to samo zrozumie inne.
Coś za dużo u mnie tych zbieżności losu u mnie, a raczej zdarzeń synchronicznych
A astrologia i układ planet też widocznie ma jakąś synchroniczność z charakterem w moim przypadku :P I dzięki temu pojąłem nawet mój największy problem od innej strony, dalej jest to sprawa nie do rozwiązania ale przynajmniej jest usprawiedliwienie w gwiazdach, saturn w XII domu po prostu 
A astrologia i układ planet też widocznie ma jakąś synchroniczność z charakterem w moim przypadku :P I dzięki temu pojąłem nawet mój największy problem od innej strony, dalej jest to sprawa nie do rozwiązania ale przynajmniej jest usprawiedliwienie w gwiazdach, saturn w XII domu po prostu 
Kocur pisze:Coś za dużo u mnie tych zbieżności losu u mnie, a raczej zdarzeń synchronicznychA astrologia i układ planet też widocznie ma jakąś synchroniczność z charakterem w moim przypadku :P I dzięki temu pojąłem nawet mój największy problem od innej strony, dalej jest to sprawa nie do rozwiązania ale przynajmniej jest usprawiedliwienie w gwiazdach, saturn w XII domu po prostu
Ale nie wiesz czy planety istnieją, tylko je widzisz.
Równie dobrze możesz oglądać Gwiezdne Wojny i widzieć gwiazdę śmierci.
Noo a to przemawia jeszcze bardziej na korzyść astrologii bo jeśli to, że widzimy te planety jest odzwierciedleniem nas, naszą projekcją to tym bardziej mogą one odzwierciedlać nasze charaktery
Z ciekawości możesz sobie sprawdzić horoskop czy się zgadza, Ty też masz myślę takie nietypowe mistyczne cechy i jeśli to tam będzie to będziesz miał zagwozdkę a jeśli nie to będzie można potraktować to jako dowód na nieprawdziwość astrologii w tym profesjonalniejszym ujęciu niż gazetowe wróżby przypisane do głównych znaków zodiaku.
Z ciekawości możesz sobie sprawdzić horoskop czy się zgadza, Ty też masz myślę takie nietypowe mistyczne cechy i jeśli to tam będzie to będziesz miał zagwozdkę a jeśli nie to będzie można potraktować to jako dowód na nieprawdziwość astrologii w tym profesjonalniejszym ujęciu niż gazetowe wróżby przypisane do głównych znaków zodiaku.Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Kocur pisze:Noo a to przemawia jeszcze bardziej na korzyść astrologii bo jeśli to, że widzimy te planety jest odzwierciedleniem nas, naszą projekcją to tym bardziej mogą one odzwierciedlać nasze charaktery![]()
![]()
Ale ty ich nie widzisz tylko ich zdjęcia