Witam :)

Powitania, pytania, informacje o użytkownikach.
Awatar użytkownika
Mirant
Reputacja: 0

Witam :)

Postautor: Mirant » 10 lipca 2008, o 21:21

Coz moznaby tu o sobie powiedziec... :) Ogolnie jestem tolerancyjnym, otwartym kolesiem. Mam dosyc rozlegle zainteresowania. Glownie interesuje sie sportami typu:boks, Futbol amerykanski, lacrosse, NHL, zuzel, pilka nozna, siatka, tenis, F1. Lubie kuchnie azjatycka i meksykanska. Czasami zapale sobie cygaretke lub sheeshe. Slucham glownie rapu(z reguly tego ambitniejszego), psychedelic i goa trance, DnB, lubie tez muzyke japonska i hinduska.
Zarejestrowalem sie tu by odbudowac swoja dawna "potege" umyslu. Przez ponad rok interesowalem sie ezo, posiadam spora wiedze na ten temat. Niestety w ciagu ostatnich miesiecy strasznie sie "zepsulem". Mam nadzieje ze to forum pomoze mi stac sie takim jakim bylem sprzed roku. Przede wszsytkim musze odzyskac dawny spokoj wewnetrzny i pozytywne nastawienie do swiata.

Chetnie odpowiem na pytania tutaj lub na gg ;)

Awatar użytkownika
Maciek
Reputacja: 0

Postautor: Maciek » 11 lipca 2008, o 16:10

Witaj, dobrze trafiłeś :)
Poczytaj sobie artykuły które znajdują się na stronie napewno znajdziesz coś dla Siebie ;)

Wróć do „Użytkownicy”